Tuinaanleg

Uit den Boogaard Hoveniers legt tuinen aan die passen bij de tuinbeleving en leefstijl van de opdrachtgever. U voelt zich na de aanleg daardoor direct thuis in uw eigen tuin.

Nieuwe ontwikkelingen volgen wij met veel interesse en testen wij regelmatig in onze tuinen. Daktuinen, natuurlijke elementen, biodiversiteit en kunstgras zijn daar goede voorbeelden van.

Door de toepassing van de juiste materialen en een doordacht lijnenspel creëren wij een gevoel van ruimte. Hierdoor kan ook een kleine tuin groots aanvoelen. Tegelijkertijd zorgen wij ook voor een gevoel van intimiteit in het geval van grotere tuinen. Groot of klein, de tuinen die Uit den Boogaard Hoveniers aanlegt nodigen uit om van alle kanten te gaan ontdekken.

Bij de oplevering van uw tuin krijgt u van ons ook advies hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden. Naast het zelf onderhouden van uw tuin, kunt u natuurlijk ook Uit den Boogaard het tuinonderhoud laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat in alle jaargetijden uw tuin er goed verzorgd blijft uitzien.